sport és egészségnap Sopronban

Gazdagodj hasznos információkkal az egészséges életmóddal kapcsolatban, és próbálj ki új mozgásformákat, amik javítják a közérzeted!

2024. január 6. (szombat)
10:00 - 16:30

Sopron, Vándor Sándor u. 5
Best Fitness

Mi vár rád a rendezvényen?

Részletekért kattints a program nevére!

12:30
Ebédszünet
13:30
14:05
15:00
Belépő ára: 5.000 Ft

Előadások

MAXBALANCE életmódprogram bemutató

A MaxBalance egy olyan korszerű életmódváltó program, ahol személyre szabottan megtanulhatod, hogyan alakíts ki egy egészséges szokásrendszert az életedben mind a mozgás, a táplálkozás, a mentalitás és az életvitel területén.

ZINZINO nemzetközi egészségprogram bemutató

A ZINZINO nemzetközi tesztalapú egészségprogram fő célja, hogy gyulladásoktól mentes, egyensúlyban működő egészséges testet varázsoljon minden ember számára.

Futás mint életforma - ENSPORT

A futás pozitív hatásai a szervezetünkre! Mikor, mennyit, hogyan, és hogyan ne!

BEMER: 8 perc az egészségért

A Bemer orvostechnikai eszköz a mikrokeringés javításával segíti a tápanyagok és az oxigén eljutását a sejtekhez, és onnan a salakanyagok  elszállítását. Így megelőzi a betegségek kialakulását, illetve gyosítja a gyógyulást és regenerálódást.

Mozgásos programok

Próbálj ki velünk új mozgásformákat

Pilates

A Pilates a kontroll művészete, minőség a mennyiség felett! Általa erőt, hajlékonyságot és koordinációt fejlesztünk, a preventív élet egy csodás eszköze következetes gyakorlásával a kiegyensúlyozott test, lélek és szellem egyedülálló hármassága jellemzi. Munka magunkon, magunkért!

CrossFit

A Crossfitt egy magas intenzitású edzésrendszer, funkcionális mozgásra épül. Célja az általános fittség. Az alap állóképesség és az erő fejlesztése.
– Saját testsúlyos gyakorlatok: húzódzkodás, fekvőtámasz, guggolás, kitörés, tornász elemek
– Olimpiai súlyemelés
– Kettlebell
– TRX
– Kardiógépek: evezőgép, sígép, Airbike.
„Az ÉRZÉS amikor először átléped azt a bizonyos határt, aztán egyre éhesebb leszel, majd végül függővé válsz.” (fájdalom)

Jóga

A jóga egy belső utazás, melyen a test rugalmassá válik, a gondolatok a megszokás merevségét elhagyják és az érzelmek kisimulnak. A meditáció által ez az egyetlen lehetőség arra, hogy eljuss a mindentől érintetlenséghez, amit neveznek önvalónak, istennek, ürességnek , spirituálisnak. A jóga az élet dinamikája mozgás és relaxáció folyamatos váltakozása.

Funkcionális edzés és mobilizáció SMR eszközökkel

A Funkcionális edzésen hétköznapi mozgásokra építve fejlesztjük a motorikus képességeket, különböző eszközök (TRX, fitball, gumiszalagok, súlyzók, stb.) vagy saját testsúlyos gyakorlatok segítségével.

Belépő ára: 5.000 Ft

Kitelepülő standok

d3

Tudjuk, hogy a sportgyógyászati eszközök mekkora szerepet játszanak a sportolói teljesítmény növelésében, akárcsak a regeneráció során, valamint a sérüléseket követő rehabilitációs időszakban. A d3 kiváló minőségű termékei órási segítséget nyújtanak ebben. A rendezvény résztvevői számára értékes nyereményjátékkal kedveskedünk!

Young Living

A Young Living saját farmokkal és seed to seal garanciával rendelkezik. Varázsolj otthonodból természetes, vegyszermentes, illóolajokban gazdag légkört. Tisztítószerek, táplálék kiegészítők, kozmetikumok, 100% tisztaságú illóolajok sora vár téged. Tapasztald meg saját magadon, aromaterápiás hatásukat is.

ZYTO

A betegség akkor kezdhető gyógyítani amikor már látható. De a testben a változás nem itt kezdődik, hanem sokkal korábban. Így a ZYTO-méréssel a cél a prevenció, azaz ne is alakuljon ki semmi.

Belépő ára: 5.000 Ft

A szervezőkről

Egresitsné Tóth Zita

táplálkozási tanácsadó

Zita több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az egészséges életmód és táplálkozás területén.

Személyes elkötelezettsége és szakértelme révén már számos embert segített az egészséges életmód elérésében.

Ő nem csak elméletben ismeri az egészséget, de saját életében is megélte a változást.

Németh Dániel (Némó)

Sportrehabilitációs tréner

Némó éveken át tanulmányozta a test optimalizálásának módszereit és segített sportolóknak és hétköznapi embereknek egyaránt abban, hogy a legjobb fizikai állapotukban lehessenek.

Szenvedélye az, hogy az emberekben felébressze a mozgás iránti szeretetet és megmutassa, hogyan válhat ez a mindennapok részévé.

Támogató partnereink