Funkcionális edzés

Erősebben, energikusabban, és magabiztosabban a mindennapokban, napjaink legmodernebb edzésformájával.

Erőnlét és állóképesség

A magas intenzitású edzések és a személyre szabott terhelés által maximálisan fejlődik az erő- és állóképességed.

Jobb testtartás

Nálunk kiemelt szerepet kap a törzs, a gerinc és a medence körüli izmok megerősítése.

Kidolgozott izomzat

Az edzések során a teljes test izomzatát dolgoztatjuk, így a megfelelő munkával látványos eredményeket érhetsz el.

workout-silhouette-png-1.png

Hajlékonyság és mobilitás

A kondícionális képességek mellett nagy hangsúlyt fektetünk az ízületi mozgékonyságra is.

Több energia

A rendszeres edzéssel javul az általános közérzeted és növekszik az energiaszinted.

Egyensúly

Gyakorlatainkat tudatosan végezzük különböző instabil felületeken, melyek során testünknek kell biztosítania az egyensúlyt.

A funkcionális edzéseink gyakorlatait a hétköznapi mozgásainkból merítjük, mint például a guggolások, emelések, húzások, tolások. Ezen mozdulatok kivitelezéséhez számos izomcsoport összehangolt munkájára van szükség. Így kevesebb idő alatt több izomcsoportot meg tudunk dolgoztatni, mint a hagyományos edzésmódszerekkel – egy edzés alatt akár a teljes test izomzatát!

A funkcionális edzés ellentéte a gépekkel való edzésnek.

A gépek ugyanis adnak a testnek egy állandó stabilitást. Ez egyrészről egy kényelmes megoldás. Viszont így a test mélyebben fekvő részében található izmok nem edződnek és idővel elgyengülnek, valamint romlik a testtudatosság. Ezeket az izmokat nevezzük core izmoknak és főképp a stabilitásért és a testtartásért felelősek.

Ha a mély izmok passzívvá válnak, akkor a nagy izmok fogják átvenni a tartó, stabilizáló szerepet. Ez azonban már nem lesz optimális és sokkal hamarabb elfáradnak, kimerülnek.

A funkcionális edzés során szándékosan végzünk instabil gyakorlatokat, melyek során a testünknek kell biztosítania a stabilitást. Így egyszerre tudjuk aktiválni a core izmokat és erősíteni a nagy izmokat.

Németh Dániel (Némó)

Célom, hogy edzőként szakmai tudásommal és tapasztalatommal segítsek azoknak, akik pozitív irányba akarnak változtatni életmódjukon.

EZ AZ EDZÉS NEKED SZÓL, HA:

Milyen egy edzés?

Az edzéseket mindig a ti céljaitoknak megfelelően állítjuk össze. A mozgásminták és alap gyakorlatok megtanítása után, különböző kis csoportokban fogtok edzeni (max 10 fő) edzettségi szint, testalkat, és az egyedi célok szerint.

Gyakorlatainkat a hétköznapi mozgásainkból merítjük, mint például a guggolások, emelések, húzások, tolások. Az adott gyakorlatokat személyre szabottan tudjuk könnyíteni vagy nehezíteni, így mindig a számodra legoptimálisabb terhelést fogod kapni.

A funkcionalitás fenntartása érdekében saját testsúllyal vagy az alábbi eszközökkel dolgozunk: kézi súlyzó, kettlebell, medicin labda, TRX, gumiszalag, box, csúszka, szán, bosu és egyéb egyensúlyozó felületek.

Nálunk nincs két ugyanolyan edzés. Minden alkalommal új és izgalmas kihívásokra számíthatsz.

A funkcionális edzések által:

JELENTKEZZ AZ EDZÉSRE!

Első alkalommal egy állapotfelmérésen fogsz részt venni, ahol különböző tesztekkel felmérjük jelenlegi képességeidet.

A kezdőknek először privát személyi edzés keretein belül megtanítjuk a gyakorlatok helyes kivitelezését, és ezután csatlakozhatnak a csoportos edzésekhez.

A csoportos edzések ára 35.000 Ft/hó, amellyel korlátlan számú edzésen vehetsz részt az adott hónapban.

A felzárkoztató személyi edzések ára 5000 Ft/alkalom.

Az edzésen való részvételhez külön Best Fitness belépő vásárlása is szükséges.

Állapotfelmérés

Erőnléti állapotfelmérésen különböző motorikus képességeket és testösszetételt mérünk. Utóbbi megmutatja nekünk az aktuális testsúlyt, a BMI indexet, a testzsír százalékot, a testizom százalékot és viscerális (zsigeri) zsír mennyiségét. További tesztek:

  • állóképesség teszt*
  • egyensúly teszt
  • dinamikus erőtesztek
  • core stabilizáció mérés
  • hajlékonyság tesztek

* Fontos, hogy az állapotfelmérést megelőzően nem szabad semmilyen koffein tartalmú italt fogyasztani (kávé, energiaital stb.), mert ezek megemelik a pulzust és nem kapunk reális képet az állóképességről!

RÓLUNK MONDTÁTOK

EDDIGI vendégeink VÉLEMÉNYEI

Sz. Szilvi

Én egyszerűen imádom, nekem az a kikapcsolódás ha mehetek!

Az edzések fantasztikusak és változatosak,garantált az izomláz 🙂és a fejlődés! Két fantasztikus embert ismertem meg személyetekben! Segítőkészek, empatikusak, garantált a jó hangulat az edzésen! Személy szerint sokat köszönhetek Némónak!

A. Kati

Jól felkészült edzők, jól felszerelt terem.

Változatos, kíméletlen 🙂 edzések, jó hangulat, sikerélmény. Ha már a változtatás mellett döntöttél, itt segítséget kapsz a megvalósításhoz.

Nagy Tamás

A környék legkompetensebb szakemberei

Hihetetlen a sport iránti lelkesedés mindkét edzőnél ami meglátszik az órák minőségén. Egy olyan városban, ahol dunàt lehet rekeszteni a személyedzőkből ők magasan a színvonal felett dolgoznak!Csak ajánlani tudom mindenkinek a két fantasztikus fiatal embert!

Zita

Profi edzők, profi rehabilitációs szakemberek😊

Nagyon szeretem az edzéseket, mert változatosak és folyamatos kíhívást jelentenek💪.Megtanítanak a feladatok helyes kivitelezésére. A bemelegítés és nyújtás soha nem marad el! Bármilyen sérüléssel érkezem mindig tudják arra is a megoldást.Jó belépni a terembe látva a fiúk maximalizmusát hozzáállásukat az emberekhez😊