SPORTREHABILITÁCIÓ

Szabadulj meg a fájdalomtól, épülj fel sérülésedből, és térj vissza az életbe, korlátok nélkül.

Néhány gyakori panasz

amiben segíteni tudunk

Krónikus problémák

Akut problémák

Sportrehabilitációs termünkben napjaink legmodernebb technikáival segítünk az embereknek felépülni különböző sérülésekből, illetve olyan problémákból, amik a mozgás szervrendszeréből fakadnak. Mit is jelent ez?

A különböző sérülések alatt azokat az eseteket értjük, ahol egy trauma következtében sérül valamely ízület, csont, izom, ín vagy szalag rendszer. Az ilyen fajta sérülések azonnali célzott rehabilitációt igényelnek, akár már közvetlenül egy műtét vagy egy akutt sérülés után.

A másik esetbe a krónikus mozgásszervi problémák tartoznak, amiknek döntő többsége a helytelen életmódból fakad. Ilyen lehet például egy gerincsérv, egy funkcionális gerincferdülés vagy csupán egy helytelen testtartás.

Nálunk nem csak a probléma tünetei kerülnek kezelésre.

Sportrehabilitációs elvünk alappillére mindig a probléma feltárása, megtalálni azt a forrást, aminek következtében a sérülés bekövetkezett, vagy ami miatt a probléma kialakult. Amíg ez nem történik meg, addig csupán tüneti kezelés történik, ami önmagában nem rossz, viszont hosszan tartó javulást nem eredményez, mert a probléma vissza fog térni.

A kiváltó ok megtalálása után a legújabb technikákkal csillapítjuk a fájdalmat és egy előre megtervezett rehabilitációs tervvel újjáépítjük a testet és kijavítjuk azokat a mozgásminta hibákat, amik a sérülést eredményezték.

Németh Dániel (Némó)

A rehabilitáció nem csupán a biológiai gyógyulásról szól, hanem elsődleges célja, hogy mindenkit hozzásegítsen az életbe való visszatéréshez.

Ez a program neked szól, ha:

Sportrehabilitációs programunk által:

Jelentkezz a programra!

Egy nagyon komplex, egyénre szabott rehabilitációs programra számíthatsz, amely hozzásegít, hogy visszatérj az életbe. Célunk, hogy újra fájdalmak és korlátok nélkül élvezhesd a mindennapokat. Keress minket bizalommal!

Első alkalommal egy speciális állapotfelmérést fogunk elvégezni, ahol elemezzük a testedet, illetve megkeressük a probléma kialakulásának okát. Majd ez alapján összeállítjuk a személyre szabott sportrehabilitációs programodat.

Állapotfelmérés

A mozgásszervi állapotfelmérések legfőbb feladata, hogy egy profi tesztrendszerre építve felmérjük azokat az oki problémákat, amik a páciens panaszát kiváltották. Nálunk a hangsúly a gyökérproblémák kezelésén van, ugyanis a tartós javuláshoz nem elég csupán a tüneteket kezelni.

Mondok egy nagyon egyszerű példát: egy krónikus gerincsérvet nagyon sok dolog okozhat. Ilyenek például az ülőmunka, a helytelenül végzett vagy túlzásba vitt fizikai munka, az egyoldalú terhelés, a stressz, a depresszió, sőt még az egészségtelen táplálkozás is közre játszhat.

A rossz hírem az, hogy legtöbb esetben ezek kombinációját is tapasztaljuk, tehát ha valaki ülőmunkát folytat, miközben egészségtelenül táplálkozik és elég sokat stresszel, azoknál több oki problémát kell megoldani. Véleményem szerint abszurd lenne az említett példát csupán hátmasszázzsal, erősítéssel és nyújtással kezelni…

Tehát a mozgásszervi állapotfelmérésen feltárjuk a panaszokat kiváltó gyökérproblémákat. Éppen ezért minden esetben elengedhetetlen, hogy megismerjük a páciens életmódját.

Őszinte vélemények

azoktól, akiknek már segítettem

Balka Csabi

Én 2022-ben kerültem a Némóhoz isiásszal nagyon szörnyű fájdalmaim voltak. Előtte is nagyon rég óta fájt a derekam. Minden hónapban el kellett mennem csontkovácshoz, de ez csak ideig óráig tartott. Ahhoz hogy minőségi életét tudjak élni, arra itt döbbentettek rá. Mégpedig azzal hogy igenis mozogni kell. Ennek most már másfél éve azóta a fájdalmaim 0%-ra csökkentek, megszűntek. Nyilván ehhez az én elszántságom és türelmem is kellet, de megérte. Mindenkinek csak ajánlani tudom a MaxBalance csapatát aki a mindennapjaiban minőségi életet akar élni. Profi csapat 😉🤘

Szukics Marcsi

51 éves

Hosszú évek óta tartó krónikus derékpanaszaimmal kerestem fel Némót. Előtte már sokmindent próbáltam, hogy megoldást találjak a fájdalmamra, mert a mindennapjaimat nagyon megnehezítette. Némóval végzett kezelések során fokozatosan éreztem, hogy egyre jobban vagyok. Az általa összeállított gyakorlatok pedig segítettek abban, hogy a mai napig panaszmentes a derekam. Most már örömmel mozgok és ezért nagyon hálás vagyok !!!! Köszönöm Némo !!!! ❤️😘