Személyre szabott

Táplálkozási tanácsadás

Felejtsd el a bonyolult diétákat és az ellentmondásos internetes tanácsokat! Kapsz egy egyedi, könnyen követhető étrendet, ami valóban működik.

100% személyre szabott

Teljesen egyedi, személyre szabott táplálkozási tervet kapsz, amely az egyéni céljaidra és szükségleteidre összpontosít.

Könnyen követhető

Nem csak azt mondom el, hogy mit kerülj el, hanem azt is, hogy milyen egészséges és finom ételekkel tudod őket helyettesíteni.

Tudományosan megalapozott

A legfrissebb kutatások alapján adok praktikus tanácsokat, hogy Te a lehető legjobb és legegészségesebb döntéseket hozhasd meg.

Folyamatos támogatás

Nálam nem csak egy étrend tervet kapsz, hanem végig melletted állok, támogatlak és motivállak minden lépésnél.

Gyakori problémák és célok

amikben segíteni tudok

Egészségügyi problémák kezelése

Teljesítmény és életmód

Rólam

Egresitsné Tóth Zita

„Kezdj el úgy táplálkozni, mintha az életed múlna rajta, mert pontosan ez a helyzet: az életed múlik rajta!” – Laurie Coots

44 éves 2 gyermekes édesanya vagyok. A sport gyerekkorom óta része az életemnek. A táplálkozás igazán akkor kapott fontos szerepet az életemben, amikor én magam is megbetegedtem.

Ez 5 évvel ezelőtt volt és ennek köszönhetően egyre mélyebbre ástam a tudásom és rájöttem, hogy táplálkozással milyen pozítiv változásokat lehet elérni. Ezen felbuzdulva kezdtem meg a tanulmányaimat Táplálkozási tanácsadóként.

Azóta sokféle ágazatát elvégeztem a képzésnek, de ennek soha nincs vége és mindig újabb és újabb lehetőséget keresek a tanulásra,mert azt vallom, fejlődni mindig kifizetődő.

Fontos számomra,hogy személyre szabott legyen, akár diétáról, akár életmódváltásról legyen is szó. Ebben segítségemre vannak a tanult tesztek.

A célom,hogy az étkezés ne a tiltásoktól legyen emlékezetes, hanem a jól megválasztott ételektől. Segítek az elindulásban és fogom a kezed a tanulás során és a későbbiekben is figyelemmel követem az utad alakulását.

Tanulmányaim

Mikor ajánlom a táplálkozási tanácsadást?

A tanácsadás folyamata

lépésről lépésre

1.

Jelentkezés

A “Jelentkezem” gombra kattintva, töltsd ki a jelentkezési űrlapot és az előzetes kérdőívet! Ezután a megadott elérhetőségeiden keresni foglak, hogy időpontot egyeztessünk állapotfelmérésre.

2.

Állapotfelmérés

Az első konzultáción egy teljeskörű állapotfelmérést végzünk, amelynek során megvizsgáljuk az egészségi állapotodat és táplálkozási szokásaidat.

3.

Személyre szabott tanácsadás

Az állapotfelmérés eredményeinek kiértékelése után, a második konzultáción bemutatom a személyre szabott táplálkozási tervedet. Ekkor részletesen átbeszéljük az étrendi javaslatokat, életmódbeli változásokat és az elérni kívánt célokat.

4.

Folyamatos támogatás és utánkövetés

Folyamatos támogatást nyújtok az utadon. Egy speciális applikációban nyomon követhetjük az étkezési szokásaidat, ami alapján konkrét javítási javaslatokat adok neked. A vendégeim általában 4-6 hét alatt megtanulják a helyes táplálkozást, így ezt követően már nincs szükségük további tanácsadásra.

Őszinte vélemények

azoktól, akiknek már segítettem

Anita

47 éves

Alig több mint 2 éve kezdtem életmódváltásba, Jelentős túlsúllyal rendelkeztem ekkor,és sokszor voltak fizikális problémáim. Zita és Dani segítségével sikerült megszabadulnom a felesleges kilóimtól, és kaptam egy iránymutatást egy egészségesebb, fájdalommentesebb élet felé.
Maximálisan odafigyelnek rám a mai napig,mind a sport,mind pedig az étkezés terén. Életem legjobb döntése volt bekopogni azon a bizonyos ajtón.
Bátran ajánlom őket mindenkinek,aki túljut azon az első,és legfontosabb lépésen,hogy változtatna az életminőségén!
Szuper csapat!

Erika

Egy nagyon kedves ismerősöm ajánlotta Némot és Ő mutatta be nekünk Zitát . 15 éves kislányommal folyamatossan jártunk orvostól orvosig mert azt mondták tejalergiás aztán meg ételalergiás végül hogy pszihés. Amióta Ők vannak nekünk 2023.március. Hanna sokksl jobban van .
Azért írtam ezt le nektek mert eddig még nem találkoztam ilyen kedves,őszinte és segítőkész emberekkel. Szinte napi kapcsolatban vagyunk . Nagyon sokat jelent ,hogy nem hagynak magadra. Rettentő nagy tudását áttadva folyamatos kontrollal segít minket .
Nagyon hálás vagyok hogy megismerhettük Őket.❤️

Szalayné Orbán Tímea

48 éves

Szeretném megosztani Veletek történetemet,hogyan és milyen úton jutottam el Egresitsné Zitához.
A következő panaszokkal (nonstop éhség, ami persze étkezéssel sem csillapodott, gyengeség, rosszullét, remegés), amik már megkeserítették a hétköznapjait, eljutottam egy bemérésre. Ott kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van és a vércukorszintem is megemelkedett volt. Első lépésben 1 hónapig tartó szigorú glutén-laktóz és cukormentes táplálkozást kellett tartanom. Ott felmerült bennem a kérdés:
-Hogyan?
-Mit és mennyit?
Sajnos, ez segítség nélkül kivitelezhetetlen lett volna!! Ekkor kaptam meg Zita elérhetőségét. Az első személyes konzultáció alkalmával, millió kérdést szegezett hozzám a táplálkozási szokásaimmal kapcsolatosan. Tanácsokat kaptam, hogy mennyit, mikor, mit ehetek és milyen, eddig használt dolgokat kell lecserélnem. A Zinzino száraz vércsepp analízise után indokolt volt, a Zinzino Balance (omega 3) és Zinobiotic+(élelmirost-keverék) szedése is. Úgy váltunk el, ha bármi kérdésem vagy problémám lenne, bátran hívjam. Szükségem is volt rá, ugyanis a testem az elején nagyon rosszul tolerálta étkezési szokásaim megváltoztatását.(szédültem, rosszul voltam és görcsölt a hasam). Zita szakmailag mindig mindent elmagyarázott és megnyugtatott, hogy ezek a folyamatok teljesen normálisak.
A 3.héttől elkezdődött a változás. A rosszullétek elmúltak, nem voltam fáradt, sőt energikusabb, fittebb lettem. KEZDTEM JOBBAN ÉREZNI MAGAMAT A BŐRÖMBEN! Heti 2-szer járok (nincs kifogás!!!) funkcionális edzésre, ahol meglepő módon edzésről-edzésre többet bírok teljesíteni. Láthatóan alakul a testem: kevesebb zsír, több izom!!!!
6 hét után megismételtük a bemérést, normalizálodott a vérem cukorszintje és az inzulinrezisztenciát, már ki sem mutatta a gép. Azóta is maradtam ezen az úton, de persze nem olyan szigorúan követve az irányt.
Ha étkezési szaktanácsadóra lenne szükséged, én csak Egresitsné Zitát ajánlanám. A mai napig hálás vagyok Neki.

Grubits József

42 éves

Sziasztok!
Grubits József vagyok,42 èves Crossfitt versenyző, 3 gyermek èdesapja.
20 èvig fociztam,vègig sportoltam egèsz èletemben. Ezèrt aztán soha nem kellett a súlyommal foglalkoznom.
Egy sèrülès a korom ès a csalàd miatt felhagytam a labadarúgàssal, nyilván egyenes arànyban felszaladtak ràm a kg-ok. Nagyjából sikerült kordàban tartani, de hosszú távon megőrizni màr kevèsbè. Ràtalàlltam a Crossfittre ,ami rendkívül erőnlétet biztosît ,de az ètkezèsünket is szerettük volna helyes irànyba terelni.
Ekkor kerestük fel a felesègemmel a Zitàt egèszsègnap keretein belül.
Zita egy testösszetètel mèrès ,az elbeszéléseink ès egy sor teszt alapján segîtett egy napi :
Szènhidràt,fehèrje,zsîr, vitaminok,tàplàlèkkiegèszîtők közötti egyensúlyt felàllîtani. Megtudtuk milyen „tîpusba” tartozunk. Miből,mikor,mennyit ehetünk. Kezünkbe adta a kulcsot. A többi rajtunk àll.
Rendkívül hàlàsak vagyunk!
Köszönünk mindent!