Rólunk

Egresitsné Tóth Zita

„Kezdj el úgy táplálkozni, mintha az életed múlna rajta, mert pontosan ez a helyzet: az életed múlik rajta!” – Laurie Coots

44 éves 2 gyermekes édesanya vagyok. A sport gyerekkorom óta része az életemnek. A táplálkozás igazán akkor kapott fontos szerepet az életemben, amikor én magam is megbetegedtem.

Ez 5 évvel ezelőtt volt és ennek köszönhetően egyre mélyebbre ástam a tudásom és rájöttem, hogy táplálkozással milyen pozítiv változásokat lehet elérni. Ezen felbuzdulva kezdtem meg a tanulmányaimat Táplálkozási tanácsadóként.

Azóta sokféle ágazatát elvégeztem a képzésnek, de ennek soha nincs vége és mindig újabb és újabb lehetőséget keresek a tanulásra,mert azt vallom, fejlődni mindig kifizetődő.

Fontos számomra,hogy személyre szabott legyen, akár diétáról, akár életmódváltásról legyen is szó. Ebben segítségemre vannak a tanult tesztek.

A célom,hogy az étkezés ne a tiltásoktól legyen emlékezetes, hanem a jól megválasztott ételektől. Segítek az elindulásban és fogom a kezed a tanulás során és a későbbiekben is figyelemmel követem az utad alakulását.

Tanulmányaim

Németh Dániel (Némó)

Németh Dániel vagyok 31 éves Sportrehabilitációs edző. Egész életemet a mozgás iránti szeretet és az egészségre nevelés határozza meg. Gyermekkorom óta imádok sportolni és versenyezni, valamint mindig egy olyan hivatást szerettem volna, ami ugyanakkor a hobbim is.

Már egyetemen is nagyon érdekelt az anatómia és az élettan, ezért számos tanulmányt végeztem az egészséges életmód és a rehabilitáció területén.

5 éve foglalkozom sportrehabilitációval és funkcionális edzéssel, valamint most szeretném egy holisztikus szemléletű életmódprogrammal a munkámat egy új, sikerekben gazdag szintre emelni.

Mindennapi életvitelemmel példát szeretnék mutatni az embereknek a rendszeres és változatos testmozgásban, a tudatos táplálkozásban és a mentális egészségben.

Célom, hogy mindenféle csodaszer és csodatechnika nélkül, de annál inkább észszerű és hasznos információk segítségével egészségtudatosságra neveljem az embereket. Imádok folyamatosan tanulni, új dolgokat megismerni és fejlődni.

A változás az élet velejárója, ez visz előrébb! A MaxBalance csapatát is ennek a magabiztos eszmerendszernek a fényében építjük és várunk mindenkit szeretettel, aki javítani szeretne az egészségén!

Tanulmányaim